Κοπή Βασιλόπιτας 2012

Κοπή Βασιλόπιτας 2012

Στο κέντρο ¨Μπαλκόνι¨ Χαλανδρίτσας, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το απόγευμα της 8/1/2012.

Η εκδήλωση ήταν λαμπρή και πλαισιώθηκε από τη χορωδία ¨Πολύμνητος¨ υπό την διεύθυνση της κας Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου που χάρισε επίκαιρους ύμνους και τραγούδια.

Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Κοτσώνης, καλωσόρισε τους προσερχόμενους, έδωσε τις ευχές του για τον Νέο Χρόνο και έκανε αναφορά στο πολύπλευρο έργο του Συλλόγου και στην ανεκτίμητη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια η Γραμματέας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Πλούσιο το έργο με μοναδικό σκοπό να προστατέψει το περιβάλλον, να το κάνει πιο ανθρώπινο και να το παραδώσει με λιγότερα προβλήματα στην επόμενη γενιά και με περισσότερο πράσινο. Επίσης να ενημερώσει με ομιλίες τον τοπικό πληθυσμό για ασθένειες και να τον οδηγήσει στην σωτήρια πρόληψη. Να προστατέψει την υγεία του με παρεμβάσεις όπου έκρινε πως απειλείτο αλλά και να χαρίσει ευχάριστες μέρες με Θεία Λειτουργία και Παράκληση και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος , εκδρομές και ταξίδια.

Ο Ταμίας έκανε τον οικονομικό απολογισμό και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής ανέγνωσε το πρακτικό έγκρισης.

Οι ιερείς ευλόγησαν τις βασιλόπιτες, που μοιράστηκαν στους καλεσμένους μαζί με τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς και τεντούρα προσφορά της ποτοποιίας Χάχαλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και την τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Τριανατφυλλόπουλος, ο περιφερειάρχης κ. Απ. Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθ. Καρπής …………… και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου από την περιοχή και την Πάτρα.