Εκδήλωση : 3ο Forum Υγείας

Ιουν
06

Πρόσκληση

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 6:00μ.μ. (ακριβώς) στο ξενοδοχείο Αστήρ Πατρών (Αγίου Ανδρέου 16), ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο γνωστό 3ο Forum Υγείας με ομιλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, με θέμα της στρογγυλής τράπεζας : «Τοπική Κοινωνία και Δημόσια Υγεία : Προτάσεις Ανάπτυξης». Το Κεντρικό θέμα του forum είναι : «Υγεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Πρόγραμμα στρογγυλής τράπεζας

Συντονιστές :

  • Φλωρδέλλης Χριστόδουλος : Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
  • Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης : Παθολόγος, τ. Δ/ντής Κ.Υ.Χαλ/τσας

Εισηγητές :

  1. Καλλιβωκάς Ανδρέας : Φαρμακοποιός

Θέμα: «Τα φαρμακευτικά φυτά, πυλώνας ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και συμμετοχή στην Υγεία του ατόμου»

  1. Χαρουτουνιάν Σέρκος : Καθηγητής Χημείας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής), πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”

Θέμα : «Αξιοποίηση αγροτικών προϊόντων και παραπροϊόντων για την προστασία    της δημόσιας υγείας»

  1. Τσοκανής Χαράλαμπος : Γενικός Διευθυντής της Διαδημοτικής Επιχείρησης Περιβάλλοντος Οργάνωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων (Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε), Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α, Συντονιστής του Πανελληνίου Δικτύου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο Φο.Δ.Σ.Α), Βιοκαλλιεργητής

Θέμα : «Διαχείριση των απορριμμάτων – Παραγωγική Ανασυγκρότηση»

  1. Λιονής Χρήστος : Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Διευθυντής Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Θέμα : «Από τη θεωρία στη πράξη: Μετεγγράφοντας την κλινική παρατήρηση σε ερευνητικό ερώτημα και πρόγραμμα-εμπειρίες από την Κρήτη»

  1. Κοτσιώνης Παναγιώτης : Πτυχιούχος Χημικός Πανεπιστημίου Αθηνών, Χημικός Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Θέμα : «Διαχείριση αποβλήτων και οργανικών υπολειμμάτων στα πλαίσια της             βιώσιμης ανάπτυξης»

  1. Κοντογεωργάκης Ασημάκης : Μέλος Συλλόγου

Θέμα : « Ανασκόπηση συναφών δράσεων του Συλλόγου»

 

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Παν/μίου Πατρών, κ. Χριστ. Φλωρδέλλης και ο παθολόγος ιατρός τ. Δ/ντης Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, κ. Παν. Θεοδωρόπουλους.

Καλούνται οι Φορείς, τα μέλη του Συλλόγου και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.