Εκδήλωση : Τριήμερη εκδρομή 5-6-7/2/2016 Βέροια-Νάουσα-Έδεσσα – Προγράμμα

Φεβ
5

Παρασκευή : Αναχώρηση 9:00π.μ.

Μέσω της Εγνατία οδού και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Π. Σουμελά. Μετά το προσκύνημα, αναχωρούμε για την πόλη της Βέροιας. Χρόνος για βόλτα στην πόλη.

Αναχώρηση για την Έδεσσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο.

 

Σάββατο : Αναχώρηση 9:30π.μ. για την λίμνη Βεργορίτιδα και το χιονοδρομικό Βόρα στο Καϊμακτσαλάν. Φαγητό στο διατηρητέο χωριό Παλαιός Αγ. Αθανάσιος, ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδος, με τη μοναδική Μακεδονική αρχιτεκτονική γεμάτο πετρόχτιστα σπίτια. Επιστρέφουμε στη πόλη της Έδεσσας για μια περιπατητική ξενάγηση.

Βράδυ ελεύθερο.

 

Κυριακή : Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές μας, στις 10:30π.μ.

Θα επισκεφθούμε το Νέο Σύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, όπου μέσω προβολής ταινία και ξενάγησης θα ενημερωθούμε για τι σπουδαίο έργο του.

Στη συνέχεια θα επισεκφθούμε στα Λευκάδια της Μακεδονικούς Τάφους (Τάφος της Κρίσεως, Τάφος των Ανθεμίων, Τάφος του Κινχ) όπου θα ξεναγηθούμε. Επίσκεψη στη πόλη της Νάουσας . Αρκετός χρόνος για βόλτα και φαγητό. Αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Επιστροφή στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση.

 

Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και του διαθέσιμου χρόνου μας.