Ενημερωτική εκδήλωση ‘’Η υγεία της καρδιάς’’

         Στις 16 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Σαραβαλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ με τον γενικό τίτλο ‘’Η υγεία της καρδιάς’’, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Επίκ. καθηγητής καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γρηγόρης Τσίγκας με θέμα: ‘’Από τους παράγοντες κινδύνου στο καρδιακό επεισόδιο’’ και η Καρδιολόγος, επιμελήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου κα. Έρη Τσώνη με θέμα: ‘’Καρδιά και COVID-19 λοίμωξη’’. Συντονιστής ήταν ο πρώην Δ/ντης Ε.Σ.Υ. Καρδιολόγος, κ. Νικόλαος Γράψας.

Χαιρετισμό στους συμμετέχοντες απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ι. Δετοράκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους ομιλητές, τον συντονιστή, τους παρευρισκόμενους, τον π. Χαράλαμπο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τη συνεργασία.  Παρέστη ο βουλευτής Αχαΐας κ. Κων/νος Μάρκου, ενώ ο κ. Αγγ. Τσιγκρής, απέστειλε ευχετήρια επιστολή.

Η επιτυχία της εκδήλωσης βασίστηκε στη σπουδαιότητα του επίκαιρου αυτού θέματος της ημερίδας, το οποίο ανέπτυξαν με σαφήνεια οι ομιλητές. Οι παρευρισκόμενοι μέσα από τις εποικοδομητικές ερωτήσεις που υπέβαλαν  απέκτησαν γνώσεις και έλυσαν διάφορες απορίες τους και ζήτησαν να επαναληφθούν παρόμοιες συναντήσεις.

Το Δ.Σ.