Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

 

Άποψη του κοινού.

 

Με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς και φορέων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου στη Χαλανδρίτσα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

 Επίσης έγινε και η κοπή της πίτας των 38 συνεργαζομένων Πολιτιστικών Συλλόγων της 9ης γιορτής τσίπουρου.

Την πίτα ευλόγησαν ο π. Δημήτριος Παπαγεωργίου, Αρχιερατικός Επίτροπος Φαρρών και εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου κκ. Χρυσοστόμου, ο π. Νικόλαος Βγενόπουλος και ο π. Ιωάννης Σαμοΐλα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Β. Κοτσώνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, έδωσε το λόγο στο προεδρείο της συνέλευσης, το οποίο αποτελείτο από τον κ. Αθαν. Ασ. Θεοδωρόπουλο, τον κ. Γεώργιο Παπασπυρόπουλο και τον κ. Νικόλαο Μιχάλη.

 

Ο π. Ν. Βγενόπουλος, ο π. Δ. Παπαγεωργίου (εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου) και ο π. Ι. Σαμοΐλα ευλογούν την πίτα του Συλλόγου και την πίτα των 38 συνεργαζομένων Πολιτιστικών Συλλόγων. Δίπλα τους ο γεν. γραμματέας του Συλλόγου κ. Ι. Πολυδωρόπουλος και ο πρόεδρος κ. Β. Κοτσώνης.

 

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιωάννης Πολυδωρόπουλος ανεφέρθη στο έργο του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε και ο ταμίας κ. Γεώργιος Καλαντζής παρουσίασε τα οικονομικά του Συλλόγου, τα οποία επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κα. Νικολίτσα Γκοτσοπούλου.

 

Ο γεν. γραμματέας κ. Ι. Πολυδωρόπουλος παρουσιάζει το διοικητικό απολογισμό. Από αριστερά ο κ. Γ. Παπασπυρόπουλος, ο κ. Αθ. Ασ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Ν. Μιχάλης (προεδρείο Γεν. Συνέλευσης) και ο κ. Γρ. Κουτρόπουλος, μέλος του ΔΣ.

 

Το προεδρείο της Συνέλευσης και ο ταμίας κ. Γ. Καλαντζής παρουσιάζει τον οικονομικό απολογισμό.

 

Το προεδρείο της ΓΣ και η πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κα. Νικολίτσα
Γκοτσοπούλου.

 

Μετά την κοπή της πίτας ο Σύλλογος τίμησε τον ιατρό κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τον ανέδειξε επίτιμο πρόεδρο ως ιδρυτή του Συλλόγου σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς του στο Σύλλογο.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδ. Μπαρής. Ο κ. Π. Θεοδωρόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου, ανεφέρθη στο ιστορικό της ίδρυσης του Συλλόγου και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους εθελοντές.

 

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θ. Μπαρής επιδίδει στον κ. Παν. Θεοδωρόπουλο την τιμητική διάκριση ως επιτίμου προέδρου του Συλλόγου.

 

Ο κ. Π. Θεοδωρόπουλος κόβει την πίτα και αφιερώνει το κομμάτι στους εθελοντές.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κάλεσε διαδοχικά να κόψουν ένα κομμάτι της πίτας το Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θ. Μπαρή, αφιερώνοντας το κομμάτι στους εθελοντές που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα στο Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος του ΚΥΧ.,  το βουλευτή Αχαΐας κ. Κ. Μάρκου, τον πρόεδρο του κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρέων κ. Θ. Τουλγαρίδη, ο οποίος απήυθυνε ευχές και εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον κ. Σκανδάμη, τομεάρχη προστασίας πολίτη ΚΙΝΑΛ, το Διευθυντή του Κ. Υ. Χαλανδρίτσας κ. Γρηγ.  Αλόκριο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουραχάνη Γιώργο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αγγελόπουλο Γιώργο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ερυμάνθου κ. Γεωργαντόπουλο Διονύση και κ. Παρασκευόπουλο Γεώργιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ερυμάνθου κκ. Γεωργαντόπουλο Λεωνίδα, που αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στο πολυτιμότερο αγαθό την υγεία,  Κωστόπουλο Κων/νο, Ταλαγάνη Σοφία και Σκιαδά Τάκη. Επίσης παρέστησαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων της Χαλανδρίτσας ο κ. Χαρ. Λαλιώτης, της Κρυσταλλόβρυσης ο κ. Γ. Μακρόπουλος και του Ελληνικού ο κ. Γ. Παντελής.

 

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θ. Μπαρής κόβει την πίτα του Συλλόγου απευθύνοντας ευχές και αφιερώνοντας το κομμάτι στους εθελοντές που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα στο Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος του ΚΥΧ.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ερυμάνθου κ. Λεων. Γεωργαντόπουλος αφιερώνει το κομμάτι της πίτας στο πολυτιμότερο αγαθό την υγεία.

 

Ο πολιτευτής κ. Σκανδάμης απευθύνει ευχές στην πίτα του Συλλόγου

 

Ο πρόεδρος του κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρέων κ. Θ. Τουλγαρίδης, καρδιολόγος απευθύνει χαιρετισμό και ευχές και εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο κ. Βασιλακόπουλος Γιώργος από την ΟΙΚΙΠΑ, ο οποίος αφιέρωσε  κομμάτι της πίτας στα κινήματα παγκόσμια και τοπικά, που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και ο κ. Σπηλιώτης Ανδρέας, εκπροσωπώντας την Κοινοτοπία.

 

Ο κ. Γ. Βασιλακόπουλος, εκπρόσωπος της ΟΙΚΙΠΑ αφιερώνει το κομμάτι της πίτας στα κινήματα παγκόσμια και τοπικά, που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Στην τελετή τιμητικά παρέστησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΚΥΧ κ. Αθ. Ασ. Θεοδωρόπουλος και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Χαλανδρίτσας ο κ. Κ. Σπυρόπουλος, Κομπηγαδίου ο κ. Ζαφειρόπουλος, Σταροχωρίου ο κ. Δ. Μήλας, Φιλοδασικού Σαραβαλίου ο κ. Ι. Ντόντορος, Μεταμόρφωσης Σωτήρος Εγλυκάδος ο κ. Κυπριανός, Δροσάτου Καλαβρύτων η κα. Έφη Πουλή, Μοίρα ‘’Η Θάνα’’ ο κ. Κ. Αγγελόπουλος, Ελληνικού η κα. Δ. Παντελή, Γηροκομείου κα. Μαρία Δεληγιάννη, Καλάνιστρας κ. Ανδρικόπουλος, Λεοντίου κ. Ανδ. Θεοδωρακόπουλος, Φαρρών ο κ. Βλασ. Σωτηρακόπουλος,  Καρουσιωτών ο κ. Γρηγ. Κουτρόπουλος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοπηγής εκπροσώπησε ο κ. Ηλ. Γιαννικόπουλος.  Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας κα. Νίκη Χαϊδοπούλου απέστειλε μήνυμα με ευχές τονίζοντας τα ευεργετήματα της συλλογικότητας και της συνεργασίας των φορέων.

 

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας κ. Γρ. Αλόκριος απευθύνει χαιρετισμό.

 

Την πίτα των 38 συνεργαζόμενων Συλλόγων της 9ης γιορτής τσίπουρου έκοψε η πρόεδρος του Δροσάτου κα. Έφη Πουλή, η οποία απήυθυνε ευχές για περισσότερη συνεργασία, στην οποία αφιέρωσε και το κομμάτι της πίτας.

 

Η κα. Έφη Πουλή του Πολ. Συλ. Δροσάτου κόβει την πίτα ως εκπρόσωπος των 38 συνεργαζομένων Συλλόγων αφιερώνοντας το κομμάτι στη συνεργασία.

 

Την τελετή πλαισίωσε μελωδικά η εξαιρετική χορωδία της Κοινοτοπίας υπό τη διεύθυνση της κας. Λίνας Γερονίκου και την κα Φιλιππάτου Κατερίνα στο πιάνο.      

 

Η χορωδία της Κοινοτοπίας υπό τη διεύθυνση της κας. Λίνας Γερονίκου. Στο πιάνο η κα. Κατερίνα Φιλιππάτου.

     

 

Το Δ.Σ