Εκδήλωση : Διοργάνωση 7ης Γιορτής Τσίπουρου στο Κτήμα Διαμαντή

Οκτ
15

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ


Χαλανδρίτσα Δήμου Ερυμάνθου,                                            Χαλανδρίτσα:  13/7/2017
T.Κ. 25008
Τηλ & Fax: 2610 271 500                                                           Αρ. Πρ. : 94
e-mail: [email protected]
URL: www.sylpyp.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 7ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

Στις 15 Οκτώβρη 2017 Κυριακή, κατά τις βραδινές ώρες, θα γίνει η 7η κατά σειρά Γιορτή Τσίπουρου όπως την όρισε το ΔΣ του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της Περιοχής του ΚΥΧ που έχει και τη συνολική ευθύνη, με συνδιοργανωτές βεβαίως τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής από το Νομό Αχαΐας.

Έχοντας κατά νου την ιστορία των έξι προηγούμενων ετών, η αποτίμηση της γιορτής τσίπουρου θεωρείται μέχρι σήμερα πετυχημένη γιατί υλοποίησε τους αρχικούς στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την προστασία της δημόσιας υγείας (με τις σωστές διαδικασίες παραγωγής του παραδοσιακού μας ποτού), με την ανάδειξή του, καθώς και με την προβολή της περιοχής μας γενικότερα.

Πολύ θετικά λειτούργησαν στην επιτυχία η όλη οργάνωσης η συλλογικότητα με τόσους πολλούς πρόθυμους πολιτιστικούς φορείς καθώς και τα κολακευτικά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, τα οποία ανέφεραν, ότι η Γιορτή του Τσίπουρου κατάφερε να ενώσει την Αχαΐα. Με αυτό το κεντρικό μήνυμα θα αρχίσει ο νέος κύκλος προετοιμασίας για τη φετινή γιορτή.  

Μπορείτε τέλος να μας αναζητήσετε στον ιστότοπο του Συλλόγου www.sylpyp.gr τόσο για τις προηγούμενες γιορτές τσίπουρου όσο και για τις λοιπές δράσεις και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ